Kategóriák

Gyártók

Vásárlási és szállítási feltételek

Megrendelés:

A Bikediscount.hu webáruházban kizárólag elektronikus úton, a webáruház erre a célra szolgáló felületén lehetséges megrendelés kezdeményezése. Telefonon, e-mail-ben, a téves megrendelések elkerülése érdekében a megrendelés NEM lehetséges!

Árak:

A fekete színnel jelzett ár az akció nélküli javasolt fogyasztói ár. 

A piros színnel jelzett kedvezményes ár, az akciós  bruttó fogyasztói ár, amely kizárólag a webáruházban leadott megrendelések esetén érvényes!!

A megadott árak 27% os ÁFÁ-val növelt, bruttó fogyasztói árak, az adott árucikk hazai forgalmazója által megadott árak alapján kalkulálva. A feltüntetett árak, a megrendelés időpontjában érvényes bruttó fogyasztói árak. 

Amennyiben a megrendelés időpontjában a megrendelt árucikk nincs raktáron, és nem is beszerezhető, a megrendelés nem jelent árgaranciát a későbbi időpontban ismét megrendelhető árucikk vételárára nézve.  

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben beszállító partnereink bármely termék árát akár árfolyamváltozás, akár az adott termék műszaki paramétereinek változása nyomán módosítják, úgy a bikediscount.hu is ennek arányában korrigálja árait. Bármely előre nem várható árváltozás esetében az árucikk feladása előtt tájékoztatjuk erről a tényről megrendelőnket. Árváltozás és tévedés joga fenntartva. A weboldal tartalma nem minősül ajánlattételnek, szállítási és árgarancia csak visszaigazolt megrendelésre érvényes!

Fizetőeszköz:

A Bikediscount.hu webáruház hivatalos fizetőeszköze a Ft (HUF). Euro-val fizetni kizárólag személyes átvétel esetén lehet. Az Euro árakat az Erste Bank napi valuta vételi árfolyama alapján kalkuláljuk.

Regisztráció:

A Bikediscount.hu webáruház használata regisztrációval és regisztráció nélkül is lehetséges. A vendégként történő vásárlás esetén a megrendelés teljesítéséhez szükséges név, cím, telefonszám és e-mail cím megadása a számlázáshoz és házhoz szállításhoz elengedhetetlenül szükséges. Regisztráció esetén a megrendelés lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, ezért mindenképpen javasolt.

 

Szállítási módok, áruátvétel:

Házhoz szállítás

Az Ön megrendelésének házhozszállítását a GLS Hungáry kft futárszolgálata végzi. A szállítási költség két alkalommal történő kézbesítést foglal magában. A szállítást végző futár minden esetben telefonon egyeztet időpontot Önnel, ezért kérjük pontos telefonszám megadását.  Az utánvételes megrendelés szállítási költsége 10000,-Ft-ig 1190,-Ft. 10000,-Ft-tól. 40.000,-Ft összeghatárig 990,-Ft, a 40000,-Ft feletti megrendelés esetén a postaköltséget a Bikediscount.hu fizeti. A kerékpárok házhoz szállítása tömegük és méretük miatt külön kategóriát képvisel. A kerékpárok szállítási díja egységesen 3500,-Ft (bruttó)

GLS csomagpont

Az ország 550 csomagpontjára kérheti megrendelésének kiszállítását. A csomagpontra történő megérkezésről a GLS értesíti Önt. Ezután 5 munkanap áll rendelkezésre a megrendelés átvételére. Az átvétel a csomagpont nyitva tartási idején belül az Önnek megfelelő időpontban bármikor lehetséges. A csomagpontok forgalmas helyen található üzletekben, szolgáltató egységekben, bevásárló központokban működnek. A csomagpontra történő szállítás díja 5000,- Ft értékhatár alatt 1150,-Ft,  5000,- Ft feletti és 30000,- Ft alatt vásárlási összeg esetén 890,-Ft  GLS csomagpontok

Figyelem! Egyes terjedelmes árucikkek, pl. kerekek szállítása csomagpontra nem lehetséges! Amennyiben ilyen árucikk kerül a kosárba, a csomagpont opció automatikusan kikapcsol.

Személyes átvétel

Amennyiben Ön a személyes átvételt jelöli meg, a 1071 Budapest. VII. Peterdy u. 29. címen, raktárunkban van lehetőség a megrendelt árucikkek átvételére. Az átvételi értesítést követő 5. munkanapig van megrendelése félretéve. Öt munkanap eltelte után és visszajelzés hiányában a megrendelés automatikusan törlésre kerül.

Szállítási idő

A szállítási idő munkanapra vonatkozik, és a visszaigazolásban megadott csomagfeladási időponttól számítandó. Szállító partnerünk a GLS Hungary kft általában a feladást követő munkanapon kiszállítja a feladott küldeményt, de előfordulhat olyan időszak, műszaki probléma, egyéb előre nem látható akadály, esemény, hogy a szállítás 2 vagy 3 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben egy árucikk nincs raktáron, vagy nem elegendő mennyiségben, a szállítási idő 1-2 nappal hosszabbodhat. A feladás időpontjáról minden esetben e-mailben értesítjük, és amennyiben az időpont nem megfelelő lehetősége van elállni a kiszállítástól. Kérjük, ezt minden esetben jelezze részünkre.

Hibás adatok, raktárkészlet

A webáruházban megjelenő tartalom nem minősül ajánlattételnek! A megrendelés csak a munkatársunk által elküldött visszaigazolás után válik véglegessé. A normális piaci ártól eltérő (pl. nulla Ft egy Ft) árak, az esetleges szoftver vagy adatbázis hiba miatt megjelenő hibás árak, nem beszerezhető árucikkek nem jelentenek kötelezettséget a Bikediscount.hu részére. A tévedés és helyesbítés jogát fenntartjuk.

Minimális értékhatár:

A minimális megrendelési érték 2000,-Ft!

Megrendelés, adatbiztonság:

Az Ön megrendelése, a Mediacenter szerverén keresztül jut el hozzánk. A Mediacenter 128 Bit adat továbbítása a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja. Webáruházunk szerverén nem tárolunk közvetlenül sem vásárlói adatokat, sem bankkártya adatokat!

 

Fizetési módok:

Kizárólag készpénz, házhoz szállítás esetén utánvételes készpénz fizetés és banki előre utalás lehetséges. A banki átutalással kérjük mindenképpen várja meg a küldemény hiánytalan rendelkezésre állásáról szóló értesítést! Az előre utalásos fizetés esetén a szállítási határidő meghosszabbodhat egy nappal. Bankkártyás fizetés nem lehetséges, kártya adatokat nem kérünk, és nem tárolunk szerverünkön!

 

A vásárlástól történő elállás joga:

A megrendelőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még az árucikk feladása előtt elállni a vásárlási szándékától. Erről a szándékáról kérjük lehetőleg telefonon 24 órán belül értesíteni a Bikediscount.hu internetáruházat. A  távollévők között kötött szerződésekről szóló , 17/1999  (II.5) Kormányrendelet alapján, az internetes kereskedelemre érvényes jogszabály szerint Önnek az átvételtől számított 15 napon belül indoklás nélkül is jogában áll elállni a vásárlástól. A visszavásárlás feltétele az új, sértetlen állapot, a megrendelt árucikk visszajuttatása címünkre. Használatba vett, beépített, újként már nem értékesíthető alkatrészt nem vásárolunk vissza! A visszavásárlás nem vonatkozik az olyan egyedi összeszerelésű árucikkek megrendelésére, amelyet raktáron nem tartunk, és kizárólag vevőrendelés esetén szerzünk be, vagy készítünk el. (egyedi igény szerinti kerekek, méretre vágott villanyakcső, módosított felszerelésű kerékpár) A visszavásárlás a megrendelés vételárára és a szállítási díjra is vonatkozik. Árucsere esetén, amennyiben a kiszállított árucikk hibátlan, de ellenére csere igénnyel él, a szállítási költség a megrendelőt terheli. Elállás esetén egy alkalommal történő szállítási díjat térítünk vissza, a további szállítások költsége a megrendelőt terheli. A megrendelt árucikk visszajuttatása személyesen, vagy postai úton lehetséges. Amennyiben elállási jogával kíván élni, kérjük jelezze ezt e-mailben, vagy telefonon. Amennyiben a megrendelt árucikket postai úton szeretné visszaküldeni, a 2131 Göd Béke u. 11 címre kérjük postázni. Személyesen visszaszállított árucikkeket a 1071 Budapest Peterdy u. 29 címen tudunk átvenni. A visszaküldés költségeit a megrendelő viseli. A visszavásárlás banki, vagy postai átutalással történik, utánvételesen, vagy portóval feladott küldeményt technikai okokból nem veszünk át.

Át nem vett megrendelések:

Az elküldött, de át nem vett áruk szállítási díja indokolatlan többlet költségeket és munkát jelent részünkre, ezért fenntartjuk a jogot, hogy ilyen esetekben határozatlan ideig kizárólag előzetes átutalás után szolgáljuk ki az árut át nem vevő megrendelőket, illetve a megrendelőével azonos e-mail címről, telefonszámról vagy IP címről érkező megrendeléseket.

 

Jótállási feltételek:

A Bikediscount.hu webáruház, és üzemeltetője a Maraton Kereskedelmi és Szolgáltató BT. a hatályos jogszabályokban előírt, a 151/2003. Korm. rendeletben meghatározott  jótállást vállal minden általa értékesített árucikkre. A jótállás időtartama 12 hónap, egyes árucikkek, például vázak esetében 36, illetve 60 hónap. A jótállás részletes feltételeiről az árucikkhez mellékelt jótállási jegy nyújt tájékoztatást. Vitás esetekben minden esetben elfogadjuk az illetékes felügyeleti szervek, és/vagy az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakvéleményét.

Reklamáció, panaszkezelés:

Reklamáció és hibás teljesítés esetén mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen, és megoldjuk a felmerült problémákat. Ennek ellenére, amennyiben panaszát, minőségi kifogását nem érzi megoldottnak, az alábbi hatóságok is rendelkezésére állnak.

Pest megyei Békéltető Testület: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.

Fogyasztóvédelmi Felügyelőség: 1088 Budapest József Krt. 6.

Általános szerződési feltételek

 

1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK

 

a.) A Webáruházban történő vásárlásra kizárólag Interneten keresztül van lehetőség.

b.) A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és ezáltal magára nézve kötelező érvényűnek elfogadta jelen üzletszabályzatot.

C.) A Vevő felelősséggel tartozik a regisztrált adatokért. Hamis adatok megadása az Eladó tudatos félrevezetésének minősül, annak jogi következményeivel együtt.

d.) Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII törvény 5. § (2.) bek. értelmében kötelezően tájékoztatjuk, hogy "a szerződés nyelve : magyar".

 

2.) TERMÉKEKA termékek részletes tulajdonságait a termékismertetőkben ismertetjük. Az esetleges pontatlanságért illetve a termék fotó hiányosságaiért felelősséget nem vállalunk. Ezen információk a termék forgalmazójától származnak.

Az eladási ár mindig magyar forintban (HUF) értendő és az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) tartalmazza.

Az akciós árak a jelzett időpontig vagy a visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk!

 

3.) GARANCIA, SZAVATOSSÁG

 

a.) Az Eladó az általa eladott árukra, terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt és garanciát vállal.  Ha az adott termék forgalmazója a jogszabálytól a fogyasztó javára eltérve a jogszabályban előírtnál nagyobb szavatossági időt vagy garanciát vállal, akkor az az idő érvényes.

b.) Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a mindenkor érvényes jogszabályokban 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet foglaltak az irányadóak.

 

4.) RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

 

a.) A Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a vásárlás ezen szabályzatban rögzített menetével, továbbá tisztábban van azzal, hogy rendelésével vételi szerződés jön létre közte és Webáruházunk között.

b.) A Webáruházban történt rendelést az Eladó csak akkor tudja elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni és teljesíteni, ha a Vásárló a rendeléssel kapcsolatos rovatokat maradéktalanul kitölti (A "Kosár" menüpont alatt található összes mező). Ennek helytelen kitöltéséből, elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai, adatátviteli problémákért az Eladó felelősséget nem vállal.

c.). A Vevő a csomag átvételét aláírásával elismeri.

d.) A kiszállítást megelőzően az Eladó értesítést küld a Vevőnek a konkrét szállítás időpontjáról. A Vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy az e-mailben vagy telefonon közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa. Ennek elmulasztásából származó kárért az Eladó nem vállal felelősséget.

e.) Amennyiben a kiszállítás során a küldemény kézbesítése, a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a Szállító értesítést hagy, majd még egy alkalommal ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha az adott időpont a Vevőnek nem felel meg, ezt a Vevőszolgálatnak köteles jelezni és egy új szállítási időpontban megegyezni. Amennyiben ez a kísérlet is sikertelen, újabb szállításra csak a Vevő által kért új időpontban, s a megismételt szállítás díjának újbóli megfizetése mellett kerülhet sor.

f.) A szállítási költség minden esetben a Vevőt terheli, kivétel a díjtalan szállítási költséggel megjelenített termékek.

g.) Amennyiben díjtalan házhoz szállítással történő rendelés hiúsul meg a vásárló hibájából, úgy a vásárló köteles az eladónak a szállítási díjat utólag megfizetni.

 

5.) A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 

a.) Az Értékesítési Rendszerben való vásárlás feltételezi, hogy a vásárló birtokában van az Internet nyújtotta lehetőségeknek és azok korlátainak, melyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

 

6.) SZÁLLÍTÁS

 

a.) Általános feltételek

Az Eladó a megrendelést a jelen vásárlási feltételek és az egyes áruk mellett feltüntetett szállítási határidők alapján (ha külön fel van tüntetve), de legkésőbb, a megrendelés megérkezését követő 30 napon belül teljesíti. Olyan egyedi termékeknél, ahol a teljesítés az itt közölt 30 napon belül nem biztosítható, az Eladó a terméktájékoztatóban közli az általánostól eltérő szállítási határidőt. A Vevő ennek ismeretében szabadon dönt a termék megvásárlásáról.

Ha az Eladó a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem teljesíti, akkor a Vevő által megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles visszafizeti kivéve, ha a Vevő megfelelő tájékoztatás után, változatlanul igényt tart az árura.

Amennyiben a Vevő több olyan árut vásárol, ahol a szállítási határidők eltérnek egymástól, akkor a teljesítés a leghosszabb feladási és szállítási határidő figyelembevételével történik.

 

b.)  Szállítás futárszolgálattal

Az Eladó a vásárolni kívánt árut a megrendelés beérkezését követően 1-30 napig bezárólag elküldi. Az áru kiszállítás időpontját az ügyfélszolgálat e-mailben vagy telefonon egyezteti a Vevővel.

Amennyiben a megrendelt áru  ennek ellenére nem kézbesíthető, úgy a szállító következő munkanap újra kísérletet tesz a kézbesítésre. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, a szállító a legközelebbi depo-ján helyezi letétbe a csomagot.

 

c.) Értesítés a szállítás időpontjáról

Az Eladó e-mailben vagy telefonon értesíti a Vevőt a szállítás várható idejéről.

 

7.) FIZETÉSI MÓDOK

 

a.). Fizetés készpénzzel

Az áru ellenértékét személyes átvételkor átvételi pontunkon kell kifizetni a rendelést követő visszaigazolt összegnek megfelelően.

 

b.) Fizetés utánvéttel

Az áru ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítő futárnak - az átvételkor kell kifizetni a rendelést követő visszaigazolt összegnek megfelelően.

 

8.) ADATVÉDELEM

 

Az Eladó, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. A szállítási címet és a telefonszámot kizárólag a futárnak adjuk ki, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítések miatt. Ügyfeleink adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében tároljuk.

A vevők saját adataikat bármikor megtekinthetik, indokolt esetben módosíthatják. A jelen üzletszabályzat a vásárlással létrejövő szerződés fontos szabályait tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a polgári törvénykönyv és a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet idevonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

 

9.)Elállási jog:
A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Vásárló által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríteni, ideértve a kiszállítás költségét is.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Amennyiben a Vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot az alábbi elérhetőségek egyikére elküldeni:
Postázásai cím: 2131 Göd Béke u. 11
Email cím: bikediscount01@gmail.com
Tel: 06-1-426-4989

Vásárló határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, email vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az email illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe. A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket Hangszerarzenál címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Szolgáltató jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.
A Szolgáltató visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja.
Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal.
A Vásárlót megillető elállási és felmondási jog alól kivételek:
• a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes
beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
• olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
• olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
• romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
• olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
• olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
• olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;
• olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából; • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta; 

A vásárlási feltételek elfogadásával kötött szerződés írásban kötött szerződésnek tekinthető, és azt megőrízzük.
 

Felvilágosítás, kapcsolat

Speciális megrendelés, kérés és esetleges probléma esetén:

Cím: H-1071 Budapest, Peterdy u. 29..

Email: bikediscount01@gmail.com

Telefon: 06-1-426-4989


Kosár 0 Termék Termék (üres)    

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Megrendelés

A termék sikeresen kosárba került
Mennyiség
Összesen
Jelenleg 0 termék található a kosárban. Jelenleg 1 termék található a kosárban.
Összes termék
Szállítás összesen  0 Ft
Összesen
Vásárlás folytatása Megrendelés

Akciós