Kategóriák

Gyártók

Vásárlási és szállítási feltételek

Megrendelés:

A Bikediscount.hu webáruházban kizárólag elektronikus úton, a webáruház erre a célra szolgáló felületén lehetséges megrendelés kezdeményezése. Telefonon, e-mail-ben, a téves megrendelések elkerülése érdekében a megrendelés NEM lehetséges!

Árak:

A fekete színnel jelzett ár az akció nélküli javasolt fogyasztói ár. 

A piros színnel jelzett kedvezményes ár, az akciós  bruttó fogyasztói ár, amely kizárólag a webáruházban leadott megrendelések esetén érvényes!!

A megadott árak 27% os ÁFÁ-val növelt, bruttó fogyasztói árak, az adott árucikk hazai forgalmazója által megadott árak alapján kalkulálva. A feltüntetett árak, a megrendelés időpontjában érvényes bruttó fogyasztói árak. 

Amennyiben a megrendelés időpontjában a megrendelt árucikk nincs raktáron, és nem is beszerezhető, a megrendelés nem jelent árgaranciát a későbbi időpontban ismét megrendelhető árucikk vételárára nézve.  

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben beszállító partnereink bármely termék árát akár árfolyamváltozás, akár az adott termék műszaki paramétereinek változása nyomán módosítják, úgy a bikediscount.hu is ennek arányában korrigálja árait. Bármely előre nem várható árváltozás esetében az árucikk feladása előtt tájékoztatjuk erről a tényről megrendelőnket. Árváltozás és tévedés joga fenntartva. A weboldal tartalma nem minősül ajánlattételnek, szállítási és árgarancia csak visszaigazolt megrendelésre érvényes!

Fizetőeszköz:

A Bikediscount.hu webáruház hivatalos fizetőeszköze a Ft (HUF). Euro-val fizetni kizárólag személyes átvétel esetén lehet. Az Euro árakat az Erste Bank napi valuta vételi árfolyama alapján kalkuláljuk.

Regisztráció:

A Bikediscount.hu webáruház használata regisztrációval és regisztráció nélkül is lehetséges. A vendégként történő vásárlás esetén a megrendelés teljesítéséhez szükséges név, cím, telefonszám és e-mail cím megadása a számlázáshoz és házhoz szállításhoz elengedhetetlenül szükséges. Regisztráció esetén a megrendelés lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, ezért mindenképpen javasolt.

 

Szállítási módok, áruátvétel:

Házhoz szállítás

Az Ön megrendelésének házhoz szállítását a GLS Hungáry kft futárszolgálata végzi. A szállítási költség két alkalommal történő kézbesítést foglal magában. A szállítást végző futár minden esetben telefonon egyeztet időpontot Önnel, ezért kérjük pontos telefonszám megadását.  Az utánvételes megrendelés szállítási költsége 10000,-Ft-ig 1190,-Ft. 10000,-Ft-tól. 40.000,-Ft összeghatárig 990,-Ft, a 40000,-Ft feletti megrendelés esetén a postaköltséget a Bikediscount.hu fizeti. A kerékpárok házhoz szállítása tömegük és méretük miatt külön kategóriát képvisel. A kerékpárok szállítási díja egységesen 3500,-Ft (bruttó)

GLS csomagpont

Az ország 550 csomagpontjára kérheti megrendelésének kiszállítását. A csomagpontra történő megérkezésről a GLS értesíti Önt. Ezután 5 munkanap áll rendelkezésre a megrendelés átvételére. Az átvétel a csomagpont nyitva tartási idején belül az Önnek megfelelő időpontban bármikor lehetséges. A csomagpontok forgalmas helyen található üzletekben, szolgáltató egységekben, bevásárló központokban működnek. A csomagpontra történő szállítás díja 5000,- Ft értékhatár alatt 1150,-Ft,  5000,- Ft feletti és 30000,- Ft alatt vásárlási összeg esetén 890,-Ft  GLS csomagpontok

Figyelem! Egyes terjedelmes árucikkek, pl. kerekek szállítása csomagpontra nem lehetséges! Amennyiben ilyen árucikk kerül a kosárba, a csomagpont opció automatikusan kikapcsol.

Személyes átvétel

Amennyiben Ön a személyes átvételt jelöli meg, a 1071 Budapest. VII. Peterdy u. 29. címen, raktárunkban van lehetőség a megrendelt árucikkek átvételére. Az átvételi értesítést követő 5. munkanapig van megrendelése félretéve. Öt munkanap eltelte után és visszajelzés hiányában a megrendelés automatikusan törlésre kerül.

Szállítási idő

A szállítási idő munkanapra vonatkozik, és a visszaigazolásban megadott csomagfeladási időponttól számítandó. Szállító partnerünk a GLS Hungary kft általában a feladást követő munkanapon kiszállítja a feladott küldeményt, de előfordulhat olyan időszak, műszaki probléma, egyéb előre nem látható akadály, esemény, hogy a szállítás 2 vagy 3 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben egy árucikk nincs raktáron, vagy nem elegendő mennyiségben, a szállítási idő 1-2 nappal hosszabbodhat. A feladás időpontjáról minden esetben e-mailben értesítjük, és amennyiben az időpont nem megfelelő lehetősége van elállni a kiszállítástól. Kérjük, ezt minden esetben jelezze részünkre.

Hibás adatok, raktárkészlet

A webáruházban megjelenő tartalom nem minősül ajánlattételnek! A megrendelés csak a munkatársunk által elküldött visszaigazolás után válik véglegessé. A normális piaci ártól eltérő (pl. nulla Ft egy Ft) árak, az esetleges szoftver vagy adatbázis hiba miatt megjelenő hibás árak, nem beszerezhető árucikkek nem jelentenek kötelezettséget a Bikediscount.hu részére. A tévedés és helyesbítés jogát fenntartjuk.

Minimális értékhatár:

A minimális megrendelési érték 2000,-Ft!

Megrendelés, adatbiztonság:

Az Ön megrendelése, a Mediacenter szerverén keresztül jut el hozzánk. A Mediacenter 128 Bit adat továbbítása a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja. Webáruházunk szerverén nem tárolunk közvetlenül sem vásárlói adatokat, sem bankkártya adatokat!

 

Fizetési módok:

Kizárólag készpénz, házhoz szállítás esetén utánvételes készpénz fizetés és banki előre utalás lehetséges. A banki átutalással kérjük mindenképpen várja meg a küldemény hiánytalan rendelkezésre állásáról szóló értesítést! Az előre utalásos fizetés esetén a szállítási határidő meghosszabbodhat egy nappal. Bankkártyás fizetés nem lehetséges, kártya adatokat nem kérünk, és nem tárolunk szerverünkön!

 

A vásárlástól történő elállás joga:

Röviden:

- 15+15 napig élhet elállási jogával!

- Elállás esetén a teljes összeget (árucikk és szállítási díj) visszatérítjük

- Hibás árucikk, vagy nem megfelelő szín, méret, tévesen postázott árucikk kerül kiszállításra, a visszaszállítás költségét is a Bikediscount.hu fizeti

- Semmit sem kell kitölteni, e-mailben és telefonon is elegendő jelezni az elállási szándékot.

- Mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen

Bővebben:

A megrendelőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még az árucikk feladása előtt elállni a vásárlási szándékától. Erről a szándékáról kérjük lehetőleg e-mailben vagy telefonon 24 órán belül értesíteni a Bikediscount.hu internetáruházat. A  távollévők között kötött szerződésekről szóló , 17/1999  (II.5) Kormányrendelet alapján, az internetes kereskedelemre érvényes jogszabály szerint Önnek az átvételtől számított 15 napon belül indoklás nélkül is jogában áll elállni a vásárlástól. A visszavásárlás feltétele az új, sértetlen állapot, a megrendelt árucikk visszajuttatása címünkre. Használatba vett, beépített, újként már nem értékesíthető alkatrészt nem vásárolunk vissza! A visszavásárlás nem vonatkozik az olyan egyedi összeszerelésű árucikkek megrendelésére, amelyet raktáron nem tartunk, és kizárólag vevőrendelés esetén szerzünk be, vagy készítünk el. (egyedi igény szerinti kerekek, méretre vágott villanyakcső, módosított felszerelésű kerékpár) A visszavásárlás a megrendelés vételárára és a szállítási díjra is vonatkozik. Plusz 15 nap elállási lehetőséget, tehát összesen 30 napot biztosítunk abban az esetben ha a megvásárolt árucikk eredeti csomagolásban, 100%-ban új és sértetlen állapotban, értékcsökkenés nélkül, újként értékesíthető állapotban kerül visszaküldésre.  Árucsere esetén, amennyiben a kiszállított árucikk hibátlan, de ellenére csere igénnyel él, a szállítási költség a megrendelőt terheli. Elállás esetén egy alkalommal történő szállítási díjat térítünk vissza, a további szállítások költsége a megrendelőt terheli. A megrendelt árucikk visszajuttatása személyesen, vagy postai úton lehetséges. Amennyiben elállási jogával kíván élni, kérjük jelezze ezt e-mailben, vagy telefonon. Amennyiben a megrendelt árucikket postai úton szeretné visszaküldeni, a 2131 Göd Béke u. 11 címre kérjük postázni. Személyesen visszaszállított árucikkeket a 1071 Budapest Peterdy u. 29 címen tudunk átvenni. A visszaküldés költségeit a megrendelő viseli. A visszavásárlás banki, vagy postai átutalással történik, utánvételesen, vagy portóval feladott küldeményt technikai okokból nem veszünk át. Az elállási igény teljesítése során a teljes számla összeget (termék ára és szállítási díj) visszatérítjük.

Át nem vett megrendelések:

Az elküldött, de át nem vett áruk szállítási díja indokolatlan többlet költségeket és munkát jelent részünkre, ezért fenntartjuk a jogot, hogy ilyen esetekben határozatlan ideig kizárólag előzetes átutalás után szolgáljuk ki az árut át nem vevő megrendelőket, illetve a megrendelőével azonos e-mail címről, telefonszámról vagy IP címről érkező megrendeléseket.

 

Jótállási feltételek:

A Bikediscount.hu webáruház, és üzemeltetője a Maraton Kereskedelmi és Szolgáltató BT. a hatályos jogszabályokban előírt, a 151/2003. Korm. rendeletben meghatározott  jótállást vállal minden általa értékesített árucikkre. A jótállás időtartama 12 hónap, egyes árucikkek, például vázak esetében 36, illetve 60 hónap. A jótállás részletes feltételeiről az árucikkhez mellékelt jótállási jegy nyújt tájékoztatást. Vitás esetekben minden esetben elfogadjuk az illetékes felügyeleti szervek, és/vagy az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakvéleményét.

A jótállással és szavatossággal kapcsolatos bővebb információkat az alábbi linken.

Jótállás, szavatosság

Reklamáció, panaszkezelés:

Reklamáció és hibás teljesítés esetén mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen, és megoldjuk a felmerült problémákat. Ennek ellenére, amennyiben panaszát, minőségi kifogását nem érzi megoldottnak, az alábbi hatóságok is rendelkezésére állnak.

Pest megyei Békéltető Testület: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.

Pest Megyei Békéltető Testület

Fogyasztóvédelmi Felügyelőség: 1088 Budapest József Krt. 6.

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Kattintson a linkre a bővebb elérhetőségi információkért.


 


 


Kosár 0 Termék Termék (üres)    

Nincs termék

0 Ft Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Megrendelés

A termék sikeresen kosárba került
Mennyiség
Összesen
Jelenleg 0 termék található a kosárban. Jelenleg 1 termék található a kosárban.
Összes termék
Szállítás összesen  0 Ft
Összesen
Vásárlás folytatása Megrendelés

Akciós