Kifutó, előző évi típusok
Díjtalan házhozszállítás az ország egész területén!  (DPD Hungária kft közreműködésével)
!
Nagyobb kép

Merida 2012 Speeder T-1 (szürke/fekete)

!
Merida SPEEDER kerékpár azoknak, akik gyorsan, és könnyedén szeretnének közlekedni, sportolni. Mindezt az országúti verseny bringákhoz hasonló hatékonysággal, de jóval kényelmesebben. A Speeder tulajdonképpen egy egyenes kormányos verseny kerékpár, hármas hajtóművel.
Nagyobb kép

MERIDA 2012 CROSSWAY TFS 300D

AKCIÓ!
!

Merida Cross kerékpár. Felső kategóriás TFS alu váz, Shimano SLX, Alivio felszerelés. Merida kiegészítők, Shimano hidraulikus tárcsafékek

Elfogyott

Nagyobb kép

MONGOOSE 2011 TYAX COMP (ezüst)

AKCIÓ!
!

Mongoose Tyax Comp. Alumínium vázas, Shimano Alivio váltórendszerrel szerelt kerékpár. Tektro, mechanikus tárcsafékekkel, Suntour hajtókarral, és olajcsillapítású zárható telóval. Duplafalú Weinmann felnikből készűlt kerekek. Elegáns, ezüst vázfényezéssel. Már csak "M" méret (18")

Elfogyott

Nagyobb kép

MONGOOSE 2012 SWITCHBACK COMP (fekete)

-10%
!

A Mongoose Switchback egy erős, merev, könnyű aluvázzal büszkélkedő kerékpár. A 2012-es évben megújult a palettával jelentkezik a sorozat, új színvilággal, új szettekkel. Tökéletes társ hegyen, völgyön, túrán, de még városban is!

Nagyobb kép

MONGOOSE 2012 TYAX SPORT (fekete)

-10%
!

A Tyax széria bemutatja a 2012-es év új modelljeit: új színvilág, masszív alkatrész szettek, amik bármilyen igényt kielégítenek a hobbistától, a versenyzőig. Könnyű, masszív alumínium váz, stabil útfekvés, fordulékonyság. Mindezen kvalitások teszik a Mongoose Tyax szériáját tökéletes társá.

Elfogyott